/Vaslui: O ambulanta a ramas blocata pe traseu in timp ce mergea la o solicitare

Vaslui: O ambulanta a ramas blocata pe traseu in timp ce mergea la o solicitare

O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a rămas blocată pe traseu în timp ce se deplasa la o solicitare.
Potrivit reprezentanţilor SAJ Vaslui, ambulanţa a fost solicitată în comuna Oşeşti la un pacient care se simţea rău.
Salvarea a intrat într-un şanţ recent săpat şi a rămas suspendată, iar după două ore de încercări nereuşite de a ieşi din groapa adâncă, autosanitara a fost scoasă cu un tractor.


‘Am fost chemaţi pentru o persoană inconştientă, solicitare care nu s-a confirmat până la urmă. Deşi accesul pe această uliţă este greu accesibil, am încercat să ajungem cât mai aproape de pacient. La un moment dat, roata maşinii a intrat într-o groapă săpată de primărie şi care nu a fost semnalizată în niciun fel. Am încercat să ieşim cu ajutorul unui tractor, însă nu am reuşit. Am sunat la Pompieri. După o oră şi jumătate a venit primarul şi cu un alt utilaj a scos ambulanţa. Scutul ambulanţei s-a rupt. Bărbatul pentru care am venit nu avea nevoie de îngrijiri medicale. Din păcate, oamenii continuă să facă abuz şi să apeleze 112, în încercarea de a-şi rezolva, în acest caz, unele probleme casnice’, a declarat, duminică pentru AGERPRES dr. Mohamad Awad de la SAJ Vaslui.