/Valcea: Aproape jumatate dintre medicii de familie au depus dosarul pentru noul contract-cadru

Valcea: Aproape jumatate dintre medicii de familie au depus dosarul pentru noul contract-cadru

Peste 100 de medici de familie din Vâlcea şi-au depus dosarele pentru a semna noul contract-cadru, a declarat, joi, preşedintele CJAS Vâlcea, ec. Rodica Mărginean.
“Noi până mâine inclusiv (n.r. vineri) aşteptăm înscrierile, de aceea şi azi şi vineri avem program prelungit pentru a oferi sprijinul nostru celor care vor să încheie contractul cu noi. Până la această oră sunt 100 de medici care şi-au depus dosarele, mai sunt mulţi care o să vină şi probabil că până mâine seară va semna majoritatea medicilor de familie din judeţ. Este un lucru bun, poate că mulţi au înţeles că noul contract nu este deloc unul rău sau în defavoarea medicilor de familie. Cei care nu vor semna este treaba lor, înseamnă implicit că nu vor să mai lucreze cu noi, deşi am dubii că vor fi medici care nu vor depune dosarele”, a precizat Mărginean.


În judeţul Vâlcea sunt 224 de medici de familie care au contract cu CJAS. Aceştia, în prezent, lucrează pe baza unui act adiţional la vechiul contract-cadru valabil până la sfârşitul lunii iunie.
Din toţi medicii de familie din Vâlcea doar 4 nu eliberează reţete.