/Spitalul de boli infectioase de la Singureni – sectie a Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu

Spitalul de boli infectioase de la Singureni – sectie a Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu

Spitalul de Boli Infecţioase de la Singureni, judeţul Giurgiu, va fi secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, motiv pentru care consilierii judeţeni au aprobat joi, în şedinţă extraordinară, alocarea sumei de 380.000 de lei repartizată de Ministerul Sănătăţii pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la SJU.
“Prin închiderea spitalului de la Singureni, singura soluţie este să salvăm sistemul sanitar la nivelul judeţului Giurgiu. Pavilionul din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu în care va fi mutată Secţia de boli infecţioase are nevoie de lucrări de reabilitare şi reparaţii care ar trebui să fie gata undeva în luna iunie”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Beianu.


Suma va fi folosită pentru buna funcţionare a Secţiei HIV/SIDA din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi a Secţiei de boli infecţioase ce va fi mutată de la spitalul din Singureni.
Se vor efectua lucrări de reparaţii curente la clădirea Clinicii de zi HIV/SIDA care va fi dotată cu paturi şi va asigura internarea şi tratamentul pacienţilor preluaţi de la Spitalul de boli infecţioase de la Singureni.