/Serviciul Judetean de Ambulanta Bihor are un nou sediu

Serviciul Judetean de Ambulanta Bihor are un nou sediu

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor va avea un sediu nou, ca urmare a adoptării unei hotărâri de guvern prin care i se dă în administrare un imobil adecvat din Oradea aflat în domeniul public al statului.
Imobilul, compus din construcţii şi teren aferent, va fi utilizat de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor, care a fost nevoit să-şi părăsească vechiul sediu care a fost retrocedat, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii.
”Am considerat că imobilul situat pe str. Sucevei este o opţiune bună din toate punctele de vedere, deoarece imobilul în care actualmente îşi desfăşoară activitatea Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a fost retrocedat şi chiria plătită este prea mare. Pe de altă parte, construcţia corespunde cerinţelor activităţii specifice desfăşurată de către Serviciul de Ambulanţă” a declarat ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, în urma vizitei în noul spaţiu, potrivit comunicatului.


Conducerea Ambulanţei Bihor intenţionează să acceseze fonduri europene pentru a amenaja în clădirea primită un sediu nou la standarde europene.