/Prima policlinica deschisa intr-un mall din Bucuresti

Prima policlinica deschisa intr-un mall din Bucuresti

La Sun Plaza s-a deschis miercuri prima policlinică din Bucureşti localizată într-un mall – Regina Maria Sun Plaza.
Cu 25 de specialităţi şi un program flexibil (07.30 – 20.00), policlinica se întinde pe o suprafaţă totală de 1.000 de metri pătraţi, valoarea investiţiei fiind de 1,7 milioane de euro.
Policlinica este specializată în servicii de fiziokinetoterapie, pediatrie şi imagistică – RMN.
Aceasta dispune şi de un serviciu unic în România, şi anume sistemul de recuperare medicală pentru coloana vertebrală DAVID care are la bază un principiu de profilaxie şi terapie prin mişcare controlată, cu feedback în timp real (EVE – evaluated exercise). Acesta testează toate segmentele coloanei vertebrale şi grupele musculare şi oferă, ulterior, o schemă terapeutică particularizată. Sistemul este compus din 5 aparate cu ecrane LCD şi INFO Kiosk.


Kinetoterapeutul Francisca Adrian a explicat că evaluarea pacienţilor se face după cinci şedinţe, există anumite date de referinţă care privesc mobilitatea cervicală şi zona lombară, dar şi forţa. Indicaţiile pentru acest tip de recuperare sunt în cazul problemelor de coloană, spondiloză cervicală, hernii.
O şedinţă costă între 25 şi 45 de euro.
Aici se află şi cel mai mare centru de imagistică din sudul Bucureştiului. Regina Maria Sun Plaza include aparatură performantă: două ecografe ‘Voluson’, un sistem de radiografie conventională şi RMN, tehnologie dedicată inclusiv pediatriei.
De asemenea, policlinica pune la dispoziţie şase cabinete de pediatrie şi o echipă dedicată de medici care oferă servicii specializate de pediatrie: ORL, oftalmologie cu aparatură de ultimă generatie Zeiss, chirurgie, ortopedie, dermatologie, alergologie şi neurologie.
‘Oferim mai mult decât simple servicii medicale. Motivaţia noastră constă în a oferi atât grijă autentică pacienţilor noştri, fiind aproape de ei, cât şi in inovaţia pe care o aducem prin serviciile noastre. Cu cele două clinici nou deschise, Lujerului şi Sun Plaza, am reuşit să acoperim încă două zone ale Bucureştiului, intenţia noastră fiind aceea de a fi prezenţi în toate zonele mari ale oraşului. Ne propunem ca până la finalul anului în cele două clinici să atingem un număr de 30.000 de pacienţi neabonaţi. Mai mult, policlinica Sun Plaza va deservi nu doar populaţia din sudul Bucureştiului, ci şi spitalele din zonă precum: Baltazar, Sfantul Luca, Sfantul Ioan, Institutul de boli neuro-vasculare, Budimex, Victor Babeş şi Spitalul judeţean Ilfov, pentru serviciile de imagistică de adulţi şi copii’, a declarat Wargha Enayati, director general Reţeaua privată de sănătate Regina Maria.