/Presedintele CJAS Braila: Relatia cu medicii de familie este una foarte buna si le multumesc pentru asta

Presedintele CJAS Braila: Relatia cu medicii de familie este una foarte buna si le multumesc pentru asta

Preşedintele CJAS Brăila, Luciana Boboc, a declarat, joi, că relaţia cu medicii de familie este una foarte bună la nivelul judeţului, motiv pentru care le-a mulţumit public pentru colaborarea de care dau dovadă.
”Relaţia cu medicii de familie este una foarte bună şi, pentru această relaţie deosebită, le mulţumesc tuturor. Nu este meritul meu, ci este meritul tuturor, pentru că ne aşezăm la masă şi discutăm. Evident că există nemulţumiri şi de o parte şi de alta, dar este important să discutăm, pentru că numai astfel putem să ajungem la un rezultat. Consider că nu este reuşita mea, ci este meritul lor, pentru că au înţeles că trebuie să respectăm cetăţeanul şi asiguraţii sunt cei care au de câştigat”, a declarat Luciana Boboc, într-o conferinţă de presă.


Preşedintele CJAS a precizat că toţi cei 143 de medici din Brăila au semnat actul adiţional pentru prelungirea contractului-cadru, iar CJAS va plăti toate serviciile medicale, atâta timp cât medicii de familie au contracte încheiate cu CJAS.
Întrebată dacă, la nivelul judeţului Brăila, au fost descoperite cazuri de reţete eliberate pentru pacienţi decedaţi sau situaţii de internări fictive şi abuzive, aşa cum a semnalat preşedintele CNAS, Lucian Duţu, aceasta a arătat că ”nu s-au confirmat astfel de cazuri, iar dacă ele vor fi descoperite vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice”.