/Libra Bank, premiata pentru al treilea an consecutiv in cadrul Galei Medica

Libra Bank, premiata pentru al treilea an consecutiv in cadrul Galei Medica

Libra Bank a fost distinsă de Colegiul Medicilor din România, în cadrul Galei Medica, cu Premiul pentru cel mai bun produs şi cea mai bună iniţiativă de finanţare pentru medici, informează banca.
Recunoaşterea primită din partea Galei Medica vizează Programul de consiliere financiară pentru sectorul medical iniţiat de Libra Bank în 2010.
‘Suntem onoraţi că şi în acest an Colegiul Medicilor din România a recunoscut în mod oficial eforturile băncii noastre de a rămâne aproape de sectorul medical. Programul de consiliere financiară pentru sectorul medical este iniţiativa care a luat naştere din dorinţa de a ne consolida poziţia de partener financiar al sectorului medical, construită constant din 2004. Fiind prima bancă din România care s-a adresat sectorului medical cu produse şi servicii dedicate, ne străduim în permanenţă să identificăm necesităţile acestora – atât cele financiare, cât şi cele de informare – astfel încât să le putem oferi soluţii optime de fiecare dată’, a afirmat Gina Irimia, director Divizia Professionals & Retail Banking.


Gala Medica este organizată în fiecare an cu scopul de a susţine şi încuraja iniţiativele, valorile, proiectele şi profesioniştii din domeniul medical. Aflată la a treia ediţie, Gala îşi propune să reprezinte un reper important al lumii medicale, onorând cele mai bune iniţiative care vizează domeniul medical.
‘Programul de consiliere financiară pentru sectorul medical românesc’ reprezintă o premieră pe piaţa bancară autohtonă şi a pornit de la identificarea de către Libra Bank a necesităţii medicilor de a-şi gestiona cât mai eficient cabinetele medicale şi de a identifica noi oportunităţi pentru continuitatea şi dezvoltarea afacerii.
Cel de-al doilea proiect al băncii nominalizat la Gala Medica din acest an este iniţiativa de accesare a fondurilor europene pentru medici prin programul “Libra Euro Medical”, care facilitează accesul la fondurile europene pentru microîntreprinderile şi IMM-urile care îşi desfăşoară activitatea în domeniul medical. Libra Bank este astfel prima bancă din România care înfiinţeaza un departament special dedicat medicilor ce doresc să acceseze fonduri europene, în cadrul căruia experţi ai băncii oferă atât servicii de consultanţă în întocmirea documentaţiei necesare cât şi suport pe partea de co-finanţare. Ca noutate, medicii beneficiază de sprijin integral în întocmirea dosarului de la momentul aplicării până la finalizarea proiectului, acesta fiind realizat integral de Libra Bank.
Recunoscută ca banca profesiilor liberale, Libra Bank oferă, din 2004, pachete de servicii şi produse speciale destinate medicilor.