/Iasi: Liderii Partidului Conservator sustin proiectele deputatului Tudor Ciuhodaru

Iasi: Liderii Partidului Conservator sustin proiectele deputatului Tudor Ciuhodaru

Vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, şi primarul Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, au fost prezenţi, duminică, la Iaşi, pentru a susţine proiectele deputatului PC Tudor Ciuhodaru.
Potrivit unui comunicat al PC, au avut loc întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din Iaşi, ai Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, precum şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Simirad.
Echipa Ciuhodaru-Piedone, prezentă în piaţa Alexandru cel Bun, a discutat deschis cu ieşenii despre problemele cu care se confruntă aceştia, de la şomaj şi sărăcie, până la criza din sistemul sanitar şi educaţie.


“Suntem aici pentru că Iaşiul merită respectul şi atenţia noastră. Am vrut să aflăm direct de la ieşeni care le sunt problemele şi priorităţile. Capitala Moldovei are un potenţial imens, care trebuie inteligent valorificat. Cred în proiectele şi energia lui Tudor Ciuhodaru, un profesionist desăvârşit, care munceşte peste 18 ore pe zi la spital, în Parlament şi pe străzile Iaşiului pentru a proteja sănătatea şi siguranţa celor care i-au acordat încrederea. Sincer, doar la Piedone am mai întâlnit determinarea lui Ciuhodaru. Tudor are stofă de primar, iar Iaşiul are dreptul la progres’, a afirmat Dan Voiculescu cu acest prilej.