/Gorj: Conditii de spitalizare la standarde europene la sectia ORL a Spitalului Judetean

Gorj: Conditii de spitalizare la standarde europene la sectia ORL a Spitalului Judetean

Lucrările de reabilitare şi modernizare a secţiei ORL din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se apropie de final, urmând ca în perioada imediat următoare pacienţii să beneficieze de noi condiţii de spitalizare.
Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Constantin Pălivan, în urmă cu aproximativ două luni, secţia ORL din cadrul unităţii spitaliceşti a intrat într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare, banii necesari lucrărilor fiind alocaţi de Consiliul Judeţean Gorj, instituţia care administrează cea mai importantă unitate spitalicească din judeţ.
Imediat ce lucrările la secţia ORL vor fi finalizate, se va începe reabilitarea secţiei Oftalmologie.


“Pentru reabilitarea celor două secţii, Consiliul Judeţean Gorj ne-a alocat suma de 500.000 lei. La Secţia ORL, procesul de modernizare se apropie de final, urmând ca imediat să înceapă modernizarea Secţiei Oftalmologie. În ultimele două luni au fost zugrăviţi pereţii, modernizate grupurile sanitare şi saloanele, înlocuită instalaţia electrică şi instalaţiile sanitare.

Atât personalul medical, cât şi pacienţii sunt bucuroşi că vor beneficia de condiţii de muncă şi de spitalizare corespunzătoare standardelor europene. Cele două secţii nu au mai fost reabilitate de peste 20 de ani”, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Constantin Pălivan.
Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a mai menţionat că pe perioada lucrărilor de reabilitare pacienţii au fost transferaţi la secţia Oftalmologie, fiind internate în saloanele disponibile doar cazurile grave.