/Federatia TESA doreste un consilier special ministerial pentru relatia cu sindicatele

Federatia TESA doreste un consilier special ministerial pentru relatia cu sindicatele

Federaţia TESA a anunţat marţi, într-un comunicat, că îi solicită ministrului Sănătăţii numirea unui consilier special pentru relaţia cu sindicatele, care să se ocupe exclusiv de relaţia cu federaţiile sindicale din sistemul sanitar.
‘Constatăm, din păcate, că şi în cazul noului ministru al Sănătăţii, dr. Ladislau Ritli, problemele cronice de care suferă Ministerul Sănătăţii la capitolele comunicare şi relaţia cu sindicatele se manifestă la acelaşi nivel foarte deranjant. Nu putem să înţelegem de ce actualul ministru al Sănătăţii nu este în stare să răspundă nici măcar în mod formal primelor noastre solicitări.

Nu mai putem aştepta cu lunile pentru ca fiecare nou ministru să observe în sfârşit că există şi sindicate în sistemul sanitar. Nu ne îndoim de profesionalismul doctorului Ladislau Ritli în domeniul medical, dar – ca ministru – trebuie să înţeleagă că este strict necesar să organizeze departamentul de comunicare, la capitolul relaţia cu sindicatele’, a precizat prof. Augustin Chifor, preşedintele Federaţiei TESA, în comunicatul citat.