/Din lipsa canditatilor se anuleaza concursul pentru postul de manager al Spitalului Judetean Arad

Din lipsa canditatilor se anuleaza concursul pentru postul de manager al Spitalului Judetean Arad

Din cauza ca nu s-a depus nici un dosar pana la data limita a depunerii dosarelor canditatilor, concursul pentru postul de manager al Spitalului Clinic Judeatean de Urgenta Arad se anuleaza. Nici macar actualul manager interimar, Dr Bogdan Totololici nu si-a depus candidatura pentru a ocupa aceasta functie.

‘Am decis să fac puţină pauză în ceea ce priveşte conducerea spitalului, mai ales că planurile mele mari se derulează în continuare şi să mă ocup mai mult de Secţia de chirurgie al cărei şef sunt, să o fac să meargă foarte bine ‘ ne-a declarat Bogdan Totolici, al carui interimat expira anul acesta pe 11 noiembrie.

Nicolae Iotcu , presedinte al Consiliului Judetean Arad, ne-a spus ca : ‘Având în vedere faptul că nu s-a înscris niciun candidat pentru concurs, în câteva zile vom numi un nou interimat la conducerea SCJU, pentru o perioadă de maxim şase luni. După care vom demara procedurile pentru a aduce un management privat la spital, deoarece sunt convins că aceasta e soluţia de viitor pentru sistemul public de sănătate din România’ .