/CASMB: Serviciile medicale vor fi acordate in baza actelor aditionale la contractul pe 2011

CASMB: Serviciile medicale vor fi acordate in baza actelor aditionale la contractul pe 2011

Serviciile medicale vor fi acordate în luna iunie în baza actelor adiţionale, a anunţat Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) printr-un comunicat remis miercuri.
Potrivit sursei, în luna iunie 2011, activitatea furnizorilor de servicii medicale cu care CASMB se află în relaţii contractuale se desfăşoară în baza actelor adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul 2010.
Actele adiţionale se prelungesc pe noul contract-cadru pentru 2011, care a intrat în vigoare din această lună, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al CASMB, Cristina Călinoiu.


Pentru toate domeniile de asistenţă medicală, condiţiile acordării acesteia în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute de actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiţionale.
În situaţia în care negocierea contractelor pentru anul 2011 şi prevederile cuprinse în actele adiţionale corespunzătoare lunii iunie 2011 vor conduce la eventuale diferenţe, acestea se vor regulariza.
Medicii de familie susţin că nu vor semna actele adiţionale propuse de casă.
Dr. Doina Mihăilă, preşedinta Federaţiei Patronatelor Medicilor de Familie, a precizat pentru AGERPRES că nu se pot semna actele adiţionale, fiind pe noile valori.