/Botosani: Spitalul Judetean `Mavromati` va fi reabilitat cu 36 milioane de lei

Botosani: Spitalul Judetean `Mavromati` va fi reabilitat cu 36 milioane de lei

Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani a finalizat procedura de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Mavromati”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.
Potrivit acestuia, în urma evaluării ofertelor tehnice şi financiare ale celor trei licitanţi, lucrările au fost adjudecate de asocierea de firme dintre Electroalfa Internaţional Botoşani şi Victor Construct Botoşani.
“Această licitaţie s-a tranşat pentru suma de aproximativ 36 de milioane de lei. Au mai participat la competiţie încă doi ofertanţi. Este vorba de Intracom Construct Pantelimon- Ilfov şi asocierea dintre Vamed România Bucureşti şi Valve Internaţional Brăila. Chiar dacă aceşti doi ofertanţi au venit cu preţuri mai mici, din raportul de evaluare a rezultat că ofertele pe care le-au susţinut sunt inacceptabile şi neconforme”, a afirmat Ţâbuleac.


Contractul dintre executant şi CJ Botoşani urmează a fi semnat până la sfârşitul lunii mai, în cazul în care ceilalţi ofertanţi nu vor contesta licitaţia. Durata de realizare a investiţiei este de 36 de luni.
Modernizarea Spitalului Judeţean “Mavromati” are loc în baza unui proiect cu finanţare europeană în cadrul Programului Operaţional Regional. Proiectul are, alături de componenta de reabilitare a clădirii, şi o componentă de dotare a spitalului cu aparatură medicală.