/Botosani: Procurorii le cer tuturor pacientilor medicului Liliana Teodoriu sa se autodenunte

Botosani: Procurorii le cer tuturor pacientilor medicului Liliana Teodoriu sa se autodenunte

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani cer tuturor persoanelor care au apelat, în ultimii ani, la serviciile medicului Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii şi care au fost nevoiţi să dea mită, să se autodenunţe.
Anchetatorii vor, în acest fel, să cunoască dimensiunea exactă a faptelor medicului cercetat pentru luare de mită în formă continuată.


“Având în vedere datele rezultate din cercetările efectuate până în prezent în dosarul privind pe inculpata Teodoriu Liliana, adresăm rugămintea tuturor persoanelor care în decursul ultimilor ani au avut incidente cu sus-numita cu prilejul emiterii deciziilor asupra capacităţii de muncă şi au fost nevoiţi să ofere sume de bani acesteia să contacteze procurorul de caz, în vederea denunţării faptelor”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.
De altfel, procurorii au pus la dispoziţia pacienţilor două numere de telefon (0231.512.790 sau 0231.513.181) şi o adresă de email: pt_botoşani@mpublic.ro, la care cei interesaţi pot face denunţul.
Medicul Liliana Teodoriu a fost arestată preventiv, la propunerea procurorilor, după ce aceştia au demonstrat, în urma unei anchete care a durat peste două luni, că doctorul a pretins şi primit mită de la peste 130 de pacienţi pentru a le elibera acestora documente care să ateste incapacitatea lor de muncă, în vederea obţinerii pensiei pe caz de boală.