/A doua etapa de redistribuire a personalului din cele 67 de unitati sanitare reprofilate

A doua etapa de redistribuire a personalului din cele 67 de unitati sanitare reprofilate

Ministerul Sănătăţii a anunţat luni începerea celei de-a doua etpe de redistribuire a personalului din cele 67 de unităţi sanitare reprofilate.
Ministerul Sănătăţii a publicat, pe adresa de web www.ms.ro, lista locurilor care au rămas vacante în urma primei etape de redistribuire, se arată într-un comunicat de presă.
Redistribuirea personalului din unităţile sanitare care se reprofilează se face în trei etape.
În zilele de 4 şi 5 aprilie, direcţiile de sănătate publică au realizat redistribuirea personalului care a optat pentru unităţile din acelaşi judeţ. Astfel, pe 7 aprilie au fost încheiate decizii de redistribuire pentru 2.630 angajaţi din cei 2.824 angajaţi care au depus cerere de redistribuire.


Pentru cei care nu şi-au ales post sau nu au avut loc în acelaşi judeţ, în 14 şi 15 aprilie se va face redistribuirea în unităţile din judeţele limitrofe.
Începând din 12 aprilie, se pot depune cereri la direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti.
Procesul se va încheia în zilele de 28 şi 29 aprilie, atunci când se va face redistribuirea la nivel naţional.
La această redistribuire participă cei care au optat direct pentru această etapă, în principal medicii rezidenţi care au posibilitatea să găasească posturi mai aproape de casă, sau cei care nu au putut fi redistribuiţi în primele etape din diverse motive, precizează Ministerul sănătăţii.