/Willbrook International lanseaza cardul exclusivist Black Card

Willbrook International lanseaza cardul exclusivist Black Card

Willbrook International oferă clienţilor săi servicii private premium prin cardul exclusivist Black Card, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului de origine britanică.
Black Card este un card de beneficii, conceput special pentru nevoile şi dorinţele clienţilor, oferindu-le o gamă de privilegii şi reduceri substanţiale în activităţile de zi cu zi, în restaurante, saloane şi clinice de sănătate, frumuseţe, fitness, pentru comerţ de lux şi călătorii.
‘Black Card a fost conceput pentru a le oferi suportul nostru în a se acomoda cât mai repede cu viaţa din România, având în vedere că majoritatea chiriaşilor noştri sunt expatriaţi, ambasadori sau şefi de companii multinaţionale. Willbrook International promovează un concept de viaţă unic şi îşi invită chiriaşii să facă parte din acestă comunitate’, declară Daiana Voicu, managing partner Willbrook International.


Willbrook a dezvoltat proiectul imobiliar Oxford Gardens, care se întinde pe o suprafaţă de 168.935 metri pătraţi şi include 204 vile. Pe lângă beneficiul utilizării cardului exclusivist ‘Black Card’, Willbrook International oferă chiriaşilor săi servicii care includ locuri de joacă pentru copii, piscine, spa, restaurant, wine bar, terenuri de tenis, servicii de concierge, toate reunite sub forma unui club de cinci stele cu o suprafaţă de 6.000 metri pătraţi. Întreaga investiţie se ridică la suma de 100 milioane de euro.
Ansamblul rezidenţial Oxford Gardens va găzdui primul centru medical din reţeaua pe care compania o va dezvolta în viitor – Willbrook Medical Center. Scopul acestui centru este de a deservi chiriaşii şi comunitatea de expaţi care locuiesc în acest ansamblu şi în alte complexuri dezvoltate de Willbrook International.
Începând cu 1998, Willbrook International a dezvoltat imobile rezidenţiale de lux, clădiri de birouri, cladiri tip shopping mall şi industria­le în România, Cehia, Letonia, Georgia, Bulgaria şi Turcia.