/VUNK si un medic rezident, numiti membrii onorifici ai Charity For Community Association

VUNK si un medic rezident, numiti membrii onorifici ai Charity For Community Association

Toţi membrii formaţiei VUNK, şi anume Cornel Ilie, Nicu Sarghea, Gabi Maga, Bogdan Crucianu, alături de medicul rezident Mihaela Jecu, urmează să fie numiţi membrii onorifici ai Charity For Community Associati (CFCA) se arată într-un comunicat al asociaţiei.
Consiliul administrator al asociaţiei CFCA a decis să ofere titlul de membrii onorifici persoanelor care au contribuit la demararea, dezvoltare şi promovarea campaniei “Medicină ca Afară” lansată pe 9 mai.
Campania are ca scop motivarea medicilor rezidenţi să efectueze rezidenţiatul în România şi să nu mai părăsească ţara pentru a efectua acest stagiu.


Aşa s-a ajuns la acţiunea comună cu campania “Vreau o Ţară ca Afară” lansată de formaţia VUNK împreună cu care s-a convenit că se deruleze o acţiune comună în acest sens.
Charity For Community Association a fost înfiinţată în august 2010 şi are ca scop principal implicarea tinerilor în viaţa societăţii civile şi a comunităţii prin elaborarea şi implementarea unor programe în diferitele sfere de activitate socială.
Unul din obiectivele asociaţiei CFCA este acela de a sprijini tinerii medici rezidenţi, prin modalităţi ce ar putea constitui o motivaţie pentru ei spre a rămâne şi a-şi desfăşura activitatea în ţară.