/Victor Ponta: Pana la sfarsitul sesiunii, in mod sigur vom avea o motiune de cenzura

Victor Ponta: Pana la sfarsitul sesiunii, in mod sigur vom avea o motiune de cenzura

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că Uniunea Social-Liberală va depune o moţiune de cenzură până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare.
“Ne-am stabilit foarte clar (în cadrul CExN – n.r.) poziţia faţă de moţiunile simple (pe domeniul Agriculturii, care va fi depusă la Senat şi pe Sănătate, la Camera Deputaţilor – n.r.). Până la sfârşitul sesiunii, în mod sigur vom avea o moţiune de cenzură”, a spus liderul social-democraţilor.
El a reamintit că în şedinţă au fost prezentaţi cei doi vicepreşedinţi al partidului, europarlamentarul Corina Creţu şi liderul PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, care au preluat posturile, în funcţie de voturile obţinute la Congresul din februarie 2010 şi care îi înlocuiesc în funcţii pe senatorul Ion Toma şi europarlamentarul Adrian Severin.


Ponta a mai spus că miercuri, 13 aprilie, va fi prezent, împreună cu liderul PNL, Crin Antonescu, la semnarea protocolului de constituire a Uniunii Social-Liberale la nivelul judeţului Neamţ.