/Vaslui: Bărbat ajuns la spital după ce o butelie i-a explodat în faţă

Vaslui: Bărbat ajuns la spital după ce o butelie i-a explodat în faţă

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unui bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Huşi, care a ajuns la spital, cu arsuri de gradele II, III şi IV.
Potrivit IPJ Vaslui, bărbatul a suferit arsurile în urma unei explozii la o butelie, cauzată cel mai probabil de un racord defect care făcea legătura cu aragazul din bucătărie.
Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal din Huşi, însă medicii de aici au decis transferul acesteia la Iaşi la o clinică de specialitate din cauza stării grave de sănătate.
‘Bărbatul avea arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Din primele cercetări, se pare că explozia a fost provocată de o defecţiune la racordul dintre butelie şi aragaz. Desigur, se va face o expertiză de către o persoană autorizată pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului. Cert este că, în momentul deflagraţiei, în locuinţă nu mai era nimeni, bărbatul locuind singur după ce soţia sa a plecat în străinătate’, a declarat, joi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub. AGERPRES/(AS – Claudiu Andone)