/“Toti cinci“ pentru Andrei – spectacol caritabil al companiei “Passe – Partout Dan Puric“

“Toti cinci“ pentru Andrei – spectacol caritabil al companiei “Passe – Partout Dan Puric“

Compania “Passe – Partout Dan Puric” prezintă duminică, 10 aprilie, spectacolul “Toţi cinci”, dedicat strângerii de fonduri pentru Andrei Teodoroiu, un tânăr bolnav de cancer care are nevoie de un transplant de ficat, informează un comunicat al instituţiei de cultură transmis marţi AGERPRES.
“Prin acest spectacol, dedicat lui Andi şi visurilor sale care se pot frânge în orice clipă, încercăm să facem cunoscută drama pe care o trăieşte acest tânăr şi, în măsura în care putem, să contribuim şi noi la suma care trebuie adunată pentru operaţia de care are nevoie”, se arată în comunicatul citat.


Andi are 25 de ani, este absolvent al Politehnicii şi până mai ieri juca baschet, cânta, dansa, mergea cu bicicleta, râdea şi glumea. Acum Andi are nevoie de un transplant de ficat şi singura lui şansa este să meargă în Germania, unde doctorii sunt convinşi că îl pot opera şi îl vor ajuta în recuperare.
Exista totuşi un “dar” şi acest “dar” este egal cu suma de bani necesară operaţiei şi tratamentului de refacere, valorând 150.000 de euro. Sunt foarte mulţi bani pentru oricare dintre noi şi, mai ales pentru Andi, care abia a terminat facultatea. Totuşi nu este o sumă imposibilă dacă noi, ceilalţi, încercăm să îl sprijinim.
Aşadar, vă rugăm să fiţi alături de noi, fiindcă şansa la viaţă a lui Andrei Teodoroiu depinde şi de noi, transmit în comunicatul citat actorii trupei Passe-Partout Dan Puric
Spectacolul “Toţi cinci”- pentru Andrei, se va juca duminică, la orele 19,00 la Teatrul de pe Lipscani. Doritorii pot face donaţii direct, şi în foaierul teatrului.
Donaţii pentru Andrei pot fi făcute în conturile: cont în lei: RO72BRDE300SV19654493000, cont în euro: RO89BRDE300SV81627453000 sau cont în dolari: RO95BRDE300SV81732093000. Pentru cei din străinătate, SWIFT: BRDEROBU
Spectacolul “Toţi cinci”, adică Ana Pepine, Dana Paraschiv, Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru şi Silviu Man învaţă, cu fiecare reprezentaţie să râdă, să plângă, şi să “deschidă poarta” spre sufletul omului contemporan bântuit de angoase, frustrări, vise, iubiri şi speranţe traduse în gest, dans şi pantomimă.
Biletele pentru spectacol pot fi achiziţionate la preţuri de 25 şi 30 de lei sau cu reducere pentru studenţi la preţul de 20 de lei.