/TotalSoft extinde capacitatile aplicatiei Charisma Medical Software

TotalSoft extinde capacitatile aplicatiei Charisma Medical Software

TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători regionali de software, a anunţat extinderea capacităţilor aplicaţiei Charisma Medical Software.
Produsul conţine capabilităţi de susţinere a activităţii medicale printr-un nou modul, Medicină de Familie şi include funcţionalităţi care extind utilizarea sistemului către toate companiile care au contracte cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.


Prin acest modul, Charisma Medical Software acoperă toţi paşii unui flux de lucru specific medicinei de familie, de la colectarea datelor prin intermediul modulelor operaţionale, eliberarea certificatelor medicale, a trimiterilor şi reţetelor compensate, până la contractele pentru suportul asigurărilor de tip medicină de familie.
Noua aplicaţie este singurul produs medical de pe piaţa românească destinat medicilor de familie, integrat complet cu un sistem ERP profesional, precum Charisma ERP, dar şi cu SIUI.
Charisma Medical Software gestionează peste patru milioane de pacienţi şi a procesat până în prezent circa 5 milioane de cereri de analize medicale.
Printre companiile care au achiziţionat soluţia se află: Medlife, Medsana, Medicover, Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, European EYE Centers, Spitalul Muntenia, Personal Genetics, Institutul Naţional ‘Victor Babeş’, Institutul Oncologic Bucureşti, Laboratoarele Synevo România şi PanMed Grup.
TotalSoft este prezentă pe piaţa soluţiilor software destinate domeniului medical de peste 15 ani, timp în care a implementat soluţiile sale în numeroase clinici medicale, laboratoare şi spitale atât din domeniul privat, cât şi din domeniul public, în ţări precum: România, Polonia, Cehia, Ungaria, Estonia sau SUA.