/Tora Vasilescu a primit premiul pentru eleganta la Gala Premiilor VIP

Tora Vasilescu a primit premiul pentru eleganta la Gala Premiilor VIP

Actriţa Tora Vasilescu a primit miercuri seara Premiul pentru Eleganţă la Gala Premiilor VIP, ediţia iunie 2011, într-o ceremonie desfăşurată la AmbasadOr Events.
“Premiul eleganţei nu ştiu pentru ce mi s-a oferit, poate pentru faptul că ştiu să cos singură, poate pentru faptul că muncesc în grădină, că îmi asortez culorile. Acest premiu mi s-a oferit, poate, pentru eleganţa comportamentului meu. Pentru mine amabilitatea înseamnă eleganţă şi vă mulţumesc pentru că v-aţi gândit la mine”, a spus Tora Vasilescu.
Gala Premiilor VIP aduce în atenţia publicului oameni care s-au remarcat în domenii diferite, pornind de la ştiinţă şi viaţă până la premii speciale, de excelenţă şi sport.
La secţiunea Politică premiul a fost acordat viceprimarului sectorului 1 Dan Tudorache pentru munca pe care o depune în folosul şi pentru cetăţenii sectorului său.


“Sunt onorat să primesc acest premiu şi eu, ca viceprimar al sectorului 1, voi continua să slujesc locuitorii sectorului 1 şi mai ales să mă implic, ca voluntar, în acţiunile antidrog. Este o temă care în momentul de faţă şi guvernul se chinuie să o rezolve”, a promis viceprimarul Dan Tudorache.
Directorul Operei Naţionale Bucureşti, Cătălin Ionescu Arbore, a fost premiat la categoria Cultură.
În puţine cuvinte directorul ONB-ului a mulţumit pentru premiu şi a invitat bucureştenii să vină în continuare atât la reprezentaţiile Operei, cât şi la expoziţiile care se organizează în spaţiile Operei Naţionale.
Tot pentru cultură, dar la secţiunea Teatru a fost distinsă cu un premiu actriţa Teatrului de Comedie Mihaela Teleoacă, protagonistă în spectacolul “O scrisoare pierdută”.
La categoria Cel mai bun film, premiul a fost acordat filmului documentar “Metrobranding” în regia Anei Vlad şi a lui Adi Voicu, în timp ce la premiul pentru Artă populară a revenit artistului Nicolae Voiculeţ.
Artistul a mulţumit pentru ajutorul primit în cadrul campaniei “Dăruieşte speranţă” după care a susţinut un moment artistic foarte apreciat de toţi cei prezenţi.
Specialistul în sănătate publică şi management Aurora Dragomirişteanu a primit premiul la categoria Ştiinţă şi Viaţă, “un premiu pentru speranţă la viaţă” cum a fost numit chiar de cea care a primit premiul, iar premiul pentru Brandul lunii a revenit clinicii MedLife pentru serviciile medicale oferite pentru copii.
Premiul la categoria Muzică a revenit lui Eduard Maya şi Vika Jigulina – cei care au detronat-o şi pe Lady Gaga în Billboard Hot 100.
Premiul la categoria Evenimentul lunii a revenit Festivalului de Teatru de la Sibiu, cel care a reuşit să aducă încă o dată Sibiul în atenţia lumii.
Designerul Liza Panait a fost premiată la categoria Modă iar echipa de fotbal Oţelul Galaţi, cea care a reuşit pentru prima dată în istorie să câştige titlul de campioană a României, a primit premiul la categoria Sport.
Premii speciale au fost oferite tinerei regizoare Chris Simion şi regizorului Dan Puric.
Dan Puric, în stilul său specific, a mulţumit pentru premiu şi diplomă cu câteva glume şi vorbe de duh.
Premiul de Excelenţă al ediţiei din luna iunie a Galei Premiilor VIP a revenit realizatoarei de emisiuni Mărioara Murărescu.