/Teo Trandafir a revenit acasa

Teo Trandafir a revenit acasa

Teo Trandafir a revenit miercuri în ţară, după ce a fost internată mai bine de trei luni într-un spital din capitala Austriei, Viena.
“Bine v-am regăsit. M-am întors după o boală cumplită. Vreau să considerăm că este o încercare a vieţii de care am scăpat. Sperăm că problemele s-au terminat şi viaţa va reveni la normal”, a declarat Teo Trandafir, la Pro TV.
Ea a spus că medicii i-au ascuns gravitatea bolii. “Medicii nu au ştiut tot timpul dacă o să scap. Ei mi-au ascuns gravitatea bolii”, a povestit Teo, potrivit site-ului protv.ro. Ea a precizat că medicii i-au dat tot felul de indicaţii pe care le va respecta cu stricteţe.


Medicii de la clinica AKH din Viena anunţau săptămâna trecută că starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a ameliorat. Ei se declarau “extrem de mulţumiţi de evoluţia” pacientei şi precizau că Teo Trandafir a fost transferată cu succes într-un salon chirurgical obişnuit, unde este tratată în continuare. Dacă recuperarea pacientei va continua, ea ar putea reveni în România în următoarele 10-14 zile, anunţau medicii vienezi.
“Se pare că putem afirma acum că a fost depăşită cu succes criza ce îi punea în pericol viaţa, ceea ce a solicitat un efort imens din partea echipei interdisciplinare”, declara atunci profesorul Michael Gnant, şeful echipei de chirurgi.