/Teo Trandafir a fost operata din nou vinerea trecuta (clinica AKH)

Teo Trandafir a fost operata din nou vinerea trecuta (clinica AKH)

Fosta realizatoare TV Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută de medicii austrieci, pentru îndepărtarea ţesuturilor necrozate şi a abceselor din abdomen, informează clinica vieneză AKH într-un comunicat dat publicităţii marţi pe site-ul său de internet.
‘Pacienta continuă să se lupte cu pancreatita necrozantă severă şi cu infecţia. Deşi este într-o stare stabilă la terapie intensivă, echipa multidisciplinară de medici se confruntă cu provocări constante’, se menţionează în comunicat.


‘Am fost nevoiţi să realizăm o nouă intervenţie chirurgicală vinerea trecută pentru a îndepărta ţesuturi necrozate şi abcesele din abdomenul pacientei’, a declarat marţi unul dintre medicii care o tratează pe Teo Trandafir. El a explicat că recuperarea poate fi urmată de episoade de recidivă, aceasta fiind o caracteristică a bolii de care suferă vedeta de televiziune. Lui Teo Trandafir i se administrează antibiotice moderne, se mai precizează în comunicat.
În urmă cu o săptămână, la 22 martie, un comunicat al AKH informa că vedeta de televiziune părăsise secţia de terapie intensivă şi că medicii o pregăteau în vederea externării şi întoarcerii în România.
La data de 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore din cauza complicaţiilor provocate de pancreatita şi infecţia abdominală de care suferea.