/Teleorman: Primul post de radio din judet a implinit 11 ani

Teleorman: Primul post de radio din judet a implinit 11 ani

Campania “Mişcarea, schimbarea şi optimismul” a fost lansată de Radio Semnal Alexandria cu prilejul împlinirii a 11 ani de la înfiinţarea sa.
Adriana Neda, realizator de emisiuni la Radio Semnal, a declarat miercuri pentru AGERPRES că o asemenea campanie de informare îşi propune “promovarea conceptului de viaţă armonioasă”, postul local adresându-se prin programele sale ascultătorilor de toate vârstele şi categoriile socio-profesionale.
Potrivit sursei citate, în cadrul campaniei se vor prezenta cu deosebire bunele practici, organizarea de emisiuni interactive cu participarea medicilor, psihologilor, oamenilor de cultură sau sportivilor, ca şi lansarea unor concursuri de cultură generală, având acelaşi obiectiv.


Primul post de radio din Teleorman a început să emită în aprilie 2000 prin materializarea unui proiect Phare declarat eligibil la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud Muntenia.
Prin profesionalismul promovat aici, radioul din Alexandria a avut de-a lungul perioadei de existenţă parteneriate cu BBC România, Uniplus Radio, Radio Contact şi Kiss FM. Din ianuarie 2007 Radio Semnal difuzează numai programe locale, realizate de o echipă tânără preocupată să răspundă cu promptitudine solicitărilor numeroşilor săi ascultători.