/Subsecretarul de stat în MS, Raed Arafat, a participat la evaluarea activităţii ISU Bucureşti pe anul 2011

Subsecretarul de stat în MS, Raed Arafat, a participat la evaluarea activităţii ISU Bucureşti pe anul 2011

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a participat, miercuri, la evaluarea activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti pentru anul 2011.

”Din analiza activităţii instituţiei în domeniile prevenirii şi gestionării situaţiilor de urgenţă a reieşit scăderea numărului de intervenţii comparativ cu anul anterior, cu aproximativ 1%, totodată instituţia contribuind la educarea preventivă a populaţiei prin campaniile şi proiectele derulate şi cu sprijinul altor instituţii ale statului”, se arată într-un comunicat ISU remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în cadrul şedinţei a fost analizată dotarea tehnică, proiectele aflate în derulare pentru înzestrarea cu tehnică de intervenţie prin Programul Operaţional Regional, dinamica de personal şi nivelul de pregătire profesională.

La evaluarea activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti au mai luat parte Inspectorul General col. Marcel-Sorin Lucaciu, chestor de poliţie Vasile Viorel alţi reprezentanţi ai autorităţilor locale.AGERPRES