/Steve Warner este noul managing director al MSD Romania

Steve Warner este noul managing director al MSD Romania

Steve Warner a fost numit managing director al companiei MSD România, informează un comunicat al companiei.
Steve preia mandatul Agatei Jakoncic, care a fost promovată recent în funcţia de director regional, MSD Balkan Region.
Warner are experienţă îndelungată în industria farmaceutică, lucrând anterior pentru aceeaşi companie în diferite regiuni ale lumii. Cele mai recente numiri ale sale au fost în Asia, unde a ocupat funcţii în ţări precum Tailanda şi Coreea de Sud. Înainte de a fi numit managing director al MSD România, Steve Warner a fost director de marketing şi de vânzări al MSD Coreea de Sud.


“Sunt onorat să fac parte din echipa MSD România şi să lucrez într-un mediu atât de provocator. Am venit în România în urmă cu doar câteva zile, însă sunt deja foarte impresionat de această ţară şi de profesionalismul oamenilor din România. MSD România este aici pentru binele pacienţilor români. Vom continua să facem tot ceea ce putem pentru a ajuta la îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor din România”, a spus Steve Warner.
MSD este lider mondial în industria sănătăţii, contribuind la sănătatea lumii. Prin medicamentele eliberate pe bază de prescripţie medicală, vaccinuri, terapii biologice şi produse de îngrijire de larg consum, dar şi produse veterinare, MSD colaborează şi operează în peste 140 de ţări pentru a furniza soluţii inovatoare de sănătate.