/Statiunile balneare romanesti, promovate prin programul “Hai la bai!“ derulat in perioada 15 iunie – 15 septembrie

Statiunile balneare romanesti, promovate prin programul “Hai la bai!“ derulat in perioada 15 iunie – 15 septembrie

Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) lansează în perioada 15 iunie – 15 septembrie 2011 programul “Hai la băi!”, adresat tuturor turiştilor români care vor să îşi petreacă vacanţele în staţiunile balneare.
Potrivit unui comunicat al celor două organizaţii patronale din turism, programul îşi propune să ofere preţuri atractive pentru sejururile în staţiunile balneare româneşti în perioada de vârf, dar şi o mai bună valorificare a capacităţilor de cazare şi tratament în lunile iulie-august.


Programul “Hai la băi”! cuprinde pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de două şi trei stele. Doritorii pot multiplica numărul pachetelor, după dorinţă sau necesitate. Tarifele includ şi comisionul pentru agenţiile vânzătoare.
Astfel, tariful pentru un pachet de 6 zile cazare (6 nopţi) cu pensiune completă, minimum 5 zile de tratament (două proceduri/zi) şi o consultaţie medicală la sosire (pe baza recomandării medicale) este
pentru hotel de două stele de 575 lei/persoană, loc în cameră dublă, iar pentru un hotel de trei stele, de 690 lei/persoană, loc în cameră dublă.
De asemenea, hotelurile incluse în program oferă gratuitate copiilor până în 12 ani, cazaţi în camera părinţilor.
Informaţii şi rezervări pot fi obţinute numai prin agenţiile de turism membre ANAT, la OPTBR sau pe site-urile dedicate programului www.anat.ro/bai sau www.spas.ro.