/Presupusa victima a lui Dominique Strauss-Kahn este bolnava de SIDA?

Presupusa victima a lui Dominique Strauss-Kahn este bolnava de SIDA?

O organizaţie de ajutorare a bolnavilor de SIDA i-a închiriat apartamentul cameristei care ar fi fost agresată sexual de directorul general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, relatează miercuri cotidianul belgian Le Soir, citând informaţii publicate de New York Post.

Conform ziarului american, aceasta ar fi ocupat un apartament la etajul al patrulea al unui imobil, împreună cu fiul ei de 15 ani. Un responsabil citat de New York Post afirmă că este necesar ca cel puţin un adult să fie seropozitiv pentru a putea locui într-unul din aceste apartamente.

Totuşi, notează Le Soir, nu se poate afirma că femeia este purtătoare a virusului HIV, din cauza secretului medical.

Potrivit New York Times, cheia camerei de hotel în care stătea Dominique Strauss-Kahn ar putea furniza elemente interesante privind agenda problematică a directorului general al FMI. Prezentatorul Gilles Klein a explicat în emisiunea ‘Arret sur Images’ că aceste chei înregistrează date importante privind orele de intrare şi de ieşire din camere. În final, ziarul se întreabă cât timp s-a scurs între momentul în care camerista a deschis uşa camerei şi cel în care Strauss-Kahn a închis-o.