/Prahova: Pachete de Paste pentru persoanele nevoiase din judet

Prahova: Pachete de Paste pentru persoanele nevoiase din judet

Cei 900 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social din Ploieşti vor primi pachete cu alimente de Paşte, a declarat directoarea Asociaţiei Serviciilor Sociale Comunitare (ASSC), Brânduşa Constantin.
Potrivit acesteia, pachetele vor conţine tradiţionalele ouă roşii, dar şi ouă proaspete, câte un kilogram de pipote şi de ficat, un salam de vară, măsline, compot de vişine, câte un kilogram de ulei şi de zahăr, castraveciori muraţi şi, ca desert, o ruladă.
Pachetele cu alimentele pentru Paşte vor fi distribuite beneficiarilor joi, aceştia urmând a le ridica de la sediul Cantinei de Ajutor Social din municipiul reşedinţă de judeţ.


De asemenea, filiala Prahova a Crucii Roşii împarte, în această perioadă, 70 de pachete cu alimente de bază pentru bătrâni fără aparţinători, persoane cu handicap şi familii cu mulţi copii.
Fiecare dintre cei 70 de beneficiari din judeţ primeşte 12 kilograme de alimente constând în ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, fasole şi pastă de tomate, a declarat directoarea Crucii Roşii Prahova, Gabriela Rădulescu.