/Prahova: In judet nu sunt deocamdata probleme in ceea ce priveste decontarea retetelor compensate si gratuite

Prahova: In judet nu sunt deocamdata probleme in ceea ce priveste decontarea retetelor compensate si gratuite

Judeţul Prahova nu întâmpină, deocamdată, probleme în ceea ce priveşte fondurile destinate decontării reţetelor compensate şi gratuite, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate, Roxana Crăciun.

Potrivit acesteia, creditul de angajament pentru anul 2011 are o valoare totală de 115 milioane de lei, dintre aceştia aproximativ 105 milioane lei fiind deja consumaţi pentru a acoperi inclusiv luna iunie.

”În primul semestru al anului în curs, inclusiv în luna iunie, am consumat din totalul bugetului pe 2011 aproape 105 milioane de lei. Cu restul de zece milioane, putem acoperi, în funcţie de consum, luna iulie, dar aşteptăm cu toţii rectificarea bugetară pentru a putea avea o continuitate până la finalul acestui an. Prahova nu a întâmpinat nici anul trecut probleme majore în acest sens, rectificările ajutându-ne să finalizăm anul cu bine. Ne aşteptăm ca şi anul acesta situaţia să fie una bună, mai ales că până acum nu am avut sincope”, a afirmat Roxana Crăciun.