/Posesorii cardului Raiffeisen Bank beneficiaza de servicii medicale, in rate, in reteaua `Regina Maria`

Posesorii cardului Raiffeisen Bank beneficiaza de servicii medicale, in rate, in reteaua `Regina Maria`

Posesorii cardului de cumpărături Raiffeisen Bank beneficiază de servicii medicale în reţeaua privată de sănătate Regina Maria în rate, cu dobândă zero, dacă plata se face cu cardul, se arată într-un comunicat remis de conducerea reţelei medicale ‘Regina Maria’.
Posesorii acestui card pot plăti în maxim 12 rate, fără dobândă, servicii medicale precum consultaţii de obstetrică-ginecologie, de laborator şi imagistică, recoltare, procesare şi stocare de celule stem sau chirurgie.
Aceasta modalitate de plată este disponibilă în unităţile ‘Regina Maria’ din Bucureşti şi Braşov, iar în curând se vor adăuga locaţiile din Bacău, Cluj Napoca şi Constanţa.


‘Raiffeisen Bank a lansat în 2010 programul ‘Multishop – rate fără dobândă’ şi acest sistem de plată poate fi folosit în prezent în peste 1.000 de magazine. În dorinţa de a-l face cât mai util deţinătorului de card de cumpărături Raiffeisen Bank, am extins programul şi pentru plata serviciilor medicale. Parteneriatul cu cea mai mare reţea privată de sănătate Regina Maria va însemna un avantaj în plus pentru clienţii nostri – le va da acces la servicii medicale în condiţii foarte avantajoase de plată’, a spus Titi-Aurelian Stoenescu, director Carduri Raiffeisen Bank.
‘Regina Maria’ oferă servicii medicale private în România prin cei peste 1.000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele şase spitale şi 18 policlinici prezente în Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa şi Bacău.
Raiffeisen Bank România oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare clienţilor persoane fizice, IMM-uri sau corporaţii. Raiffeisen Bank are o reţea de 540 de agenţii în toată ţara, care deservesc aproximativ două milioane clienţi persoane fizice, 100.000 de IMM-uri şi peste 6.800 corporaţii mari şi medii.