/“O sansa pentru viata“, o noua campanie pentru donarea de sange

“O sansa pentru viata“, o noua campanie pentru donarea de sange

Asociaţia React demarează o nouă campanie de donare de sânge în cadrul programului “O şansă pentru viaţă”, bucureştenii fiind aşteptaţi în acest week-end la ONGFest “să ofere o şansă pentru viaţă”, informează un comunicat al asociaţiei transmis vineri AGERPRES.
Centrul mobil de recoltare sangvină al Centrului de Transfuzii Bucureşti se va afla sâmbătă, 10 septembrie şi duminică, 11 septembrie, în intervalul orar 9,00-12,00 lângă Parcul Al. I. Cuza (Parcul IOR) pe strada Baba Novac, unde sunt aşteptaţi toţi cei care doresc şi pot să doneze sânge.


“O şansă pentru viaţă” este cel mai amplu program naţional de donare de sânge, derulat de Asociaţia React şi susţinut de Vodafone România. Campania a urmărit creşterea numărului de donatori la nivel naţional prin informarea publicului despre nevoia de sânge din spitale şi organizarea de puncte mobile de recoltare sangvină la nivelul întregii ţări.
Programul “O şansă pentru viaţă” a reuşit să atragă până în prezent peste 90.000 de persoane, care au donat mai mult de 40.000 de litri de sânge, cu ajutorul cărora au fost salvate 120.000 de vieţi.