/O fetita cu o anomalie rara din SUA mananca becuri si caramizi

O fetita cu o anomalie rara din SUA mananca becuri si caramizi

O pasiune fatală a fost descoperită în cazul unei fetiţe de trei ani din statul Indiana /SUA/. În loc de ciocolată şi bomboane, micuţa, care suferă de un apetit pervertit, este dependentă de cărămizi şi sticlă spartă, potrivit TopNews New Zealand.
Problemele au început pentru Natalie Hayhurst – fetiţa-Pica (sau coţofană, din latinescul Pica-coţofană, o pasare care se crede a fi lipsită de simţul gustului) – în luna februarie, când părinţii au lăsat-o câteva minute fără supraveghere, iar ea a scos becul din lampa de masă şi l-a mâncat, rănindu-şi buzele, mucoasa bucală şi esofagul. Medicii au trebuit să recurgă la întreaga lor îndemânare pentru a salva viaţa micuţei.

După acest incident, Natalie a găsit că poate să-şi potolească apetitul cu alte lucruri necomestibile, precum beţe, pietricele din grădină, florile dintr-un ghiveci.

Ea poate să mestece o cărămidă cu plăcerea cu care un copil normal mănâncă o ciocolată, spune exasperată mama fetiţei, Colleen Hayhurst. Părinţii micuţei şi fratele ei de cinci ani trebuie s-o supravegheze permanent pentru ca ea să nu bage ceva nepermis în gură.