/Naşterea într-un spital privat devine accesibilă oricui!

Naşterea într-un spital privat devine accesibilă oricui!

În prag de aniversare a celor 3 ani de când dăruieşte fericire, Spitalul Privat Isis din Constanţa şi-a propus să depăşească aşteptările celor care aleg serviciile sale.
Începând cu data de 1 februarie 2012 Maternitatea Isis oferă viitoarelor mame posibilitatea de achitare eşalonată a pachetului de naştere în valoare de 1000 euro. Noul sistem presupune achitarea sumei de 500 euro la externare, diferenţa urmând a fi plătită în 5 rate egale a câte 100 euro lunar.

Pachetul de naştere include toate facilităţile de care femeile însărcinate au nevoie pentru a-şi aduce pe lume bebeluşii în condiţii de siguranţă şi confort: posibilitatea de a naşte natural, în apă sau prin cezariană în baza unui plan de naştere stabilit de comun acord cu medicul curant, recoltare celule stem, anestezie, posibilitatea asistenţei la naştere şi pe perioada spitalizarii de către proaspătul tătic, spitalizare pentru mamă şi bebeluş, toate consumabilele necesare, rooming-in în rezerve proprii cu baie, TV, internet wireless, prima consultaţie a bebeluşului în primele 7 zile de la externare.

Campania a fost lansată în urmă cu o lună şi foarte mulţi viitori părinţi s-au arătat încântaţi de beneficiile noului pachet de naştere. Potrivit medicilor primului spital privat din Dobrogea, au fost primite numeroase solicitări în acest sens.

Pachetul de naştere în rate reprezintă modalitatea prin care Spitalul Privat Isis doreşte să modifice percepţia publicului referitoare la faptul că naşterea în sistemul privat ar fi accesibilă doar persoanelor cu venituri ridicate. Angajamentul de plată pe care viitorii părinţi şi-l asumă este un contract între spital şi aceştia, evitându-se astfel toate demersurile suplimentare necesare accesării unui credit bancar.

Pentru grija deosebită acordată copiilor privind naşterea, alimentaţia şi dezvoltarea, Spitalul Privat Isis a fost desemnat de UNICEF ‘Spital Prieten al Copilului’.(P)