/Michelle Obama si Beyonce lupta impreuna impotriva obezitatii

Michelle Obama si Beyonce lupta impreuna impotriva obezitatii

Nu în fiecare zi poate fi văzută prima doamnă a Americii dansând după un cântec semnat Beyonce: Michelle Obama le-a făcut o surpriză elevilor de la o şcoală din Washington, în cadrul campaniei intitulate ‘Let’s Move!’ (Hai să ne mişcăm), informează The Telegraph.

‘Beyonce este una din cântăreţele mele favorite. Am fost foarte fericită că a acceptat să facă un clip video, adaptând un cântec al ei, fiindcă tocmai despre asta este vorba: dansul şi mişcarea pot fi distractive’, a spus Michelle Obama. Soţia preşedintelui n-a avut intenţia să danseze, dar n-a putut rezista şi s-a alăturat elevilor.

Michelle Obama a declanşat o campanie de promovare a unei metode amuzante de slăbit, intitulate ‘Let’s Move!’ (Hai să ne mişcăm), invitând-o pe Beyonce să i se alăture. Scopul acţiunii este combaterea obezităţii în rândul copiilor şi al tinerilor, care afectează tot mai mult aceste categorii de vârstă. ‘Let’s Move!’ se axează pe folosirea dansului, ca mijloc de a rămâne activ şi sănătos. Beyonce a adaptat cântecul ‘Get Me Bodied’ de pe albumul B-Day, lansat în 2006, transformându-l în ‘Move Your Body’ şi adăugând o nouă coregrafie, adecvată tinerilor dansatori.