/Mehedinţi: Tratamentele împotriva cancerului şi îmbătrânirii, cu apă superuşoară

Mehedinţi: Tratamentele împotriva cancerului şi îmbătrânirii, cu apă superuşoară

Directorul general al RAAN, Constantin Bolocan, a declarat că apa superuşoară este utilizată în special în tratamente împotriva cancerului, unele cercetări susţinând că aceasta stopează dezvoltarea tumorilor şi are proprietăţi de încetinire a procesului de îmbătrânire.
”Apa superuşoară este un produs obţinut din apă obişnuită care, printr-o tehnologie ultraperformantă, este sărăcită de deuteriu. Ea este o speranţă pentru medicină în general”, a precizat Bolocan.

Potrivit sursei citate, în institutele medicale din Cluj, Bucureşti, Târgu Mureş şi Timişoara se efectuează cercetări cu privire la tratarea cu apă superuşoară a unor afecţiuni oncologice şi a bolilor de piele, ea putând fi folosită şi ca supliment alimentar.
”Apa superuşoară are şi calităţi metabolice şi neuropsihice. Pentru a avea efectul scontat o cură trebuie să dureze 21 de zile neîntrerupt”, a afirmat Bolocan.

El a mai arătat că întreaga producţie de apă superuşoară produsă la Sucursala Romag-Prod a RAAN va putea fi întrebuinţată în medicină şi industria farmaceutică doar atunci când vor fi finalizate cercetările care se fac în reţeaua spitalicească de peste un deceniu. AGERPRES