/Lindab Romania livreaza produse de 260.000 euro pentru o fabrica din Rusia

Lindab Romania livreaza produse de 260.000 euro pentru o fabrica din Rusia

Lindab România a livrat produse în valoare de peste 260.000 de euro pentru construcţia fabricii de medicamente Nycomed, primul proiect al companiei în Rusia, se arată într-un comunicat al grupului Lindab.
Lindab România şi Building Systems Cehia au colaborat cu Building Systems LLC Rusia pentru construcirea noii fabrici de produse farmaceutice Nycomed la Yaroslavl, Rusia. Proiectul a integrat atât produse ale diviziei Building Systems, prin compania din Cehia, care a susţinut partea de proiectare, cât şi ale diviziei Profile Componente, prin Lindab România, care a gestionat realizarea faţadei. Din România s-au livrat 7.000 mp de casete de faţadă, în valoare de aproximativ 260.000 euro şi urmează să mai livreze materialele aferente încă unui corp de clădire. Investiţia totală în construirea fabricii se ridică la 75-85 milioane de euro, iar proiectul se află în curs de finalizare.


‘Date fiind condiţiile climatice extreme din zona Yaroslavl, ierni foarte lungi şi reci, veri scurte, dar fierbinţi, o atenţie deosebită a fost acordată termoizolării corecte a clădirii. Din acest punct de vedere, soluţia promovată de Lindab pentru faţadele casetate permite atingerea unor performanţe superioare din punct de vedere al izolării termice, cu menţinerea parametrilor iniţiali pe toată durata de funcţionare a clădirii’, a declarat Ioan Farcas, manager marketing Lindab România.
Lindab România este parte a concernului internaţional Lindab Group, care dezvoltă, produce şi promovează soluţii moderne pentru construcţii civile şi industriale, precum şi sisteme ecologice de ventilaţii. Lindab Group are puncte de lucru în 31 de ţări şi 4.500 de angajaţi.