/Jaf la un magazin de etnobotanice din Timisoara

Jaf la un magazin de etnobotanice din Timisoara

Un bărbat l-a atacat în noaptea de duminică spre luni pe vânzătorul unui magazin care comercializează etnobotanice în Complexul Studenţesc din Timişoara şi a plecat cu mai multe plicuri cu plante psihotrope şi cu o sumă de bani.
”Nu ştim, încă, dacă tâlharul este şi consumator de droguri. Din declaraţiile părţii vătămate ştim doar că a fost atacată de un individ care a intrat în magazin şi a ameninţat-o cu un cuţit pe care i l-a pus la gât, în noaptea de duminică spre luni. Tâlharul a plecat cu câteva pliculeţe cu etnobotanice şi cu o parte din încasări. Prejudiciul va fi stabilit abia după inventarul pe care-l va face administratorul firmei”, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Andrea Cinteză, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.


Potrivit acesteia, preţul unui plic cu etnobotanice este între 5-35 de lei.
Este pentru prima dată când un magazin de etnobotanice din Timiş a fost jefuit. Astfel de atacuri au avut loc mai des la farmacii. În urmă cu mai bine de şase ani, o farmacie din Timişoara a fost spartă, iar la inventar s-a constatat că au dispărut toate pastilele.