/Iaşi: În comă, după operaţia de mărire a sânilor

Iaşi: În comă, după operaţia de mărire a sânilor

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar ‘Sfântul Spiridon’ din Iaşi, după ce a suferit o intervenţie de augmentare a sânilor la o clinică privată din municipiu. Potrivit rudelor, joi seară, femeia s-a internat într-o clinică privată unde medicii esteticieni i-au efectuat o operaţie de augmentare (mărire – n.r.) a sânilor.
Deşi se afla la a treia intervenţie de acest gen, după operaţie tânăra a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare, după care au preferat să o transfere la Spitalul Universitar “Sfântul Spiridon”. Aici, personalul medical a constatat că femeia se află în stare de comă, motiv pentru care a fost internată la Clinica de Terapie Intensivă.

Conf. univ. dr. Diana Cimpoeşu, directorul medical al Spitalului ‘Sfântul Spiridon’, a declarat presei vineri că, deocamdată, nu poate fi precizat motivul înrăutăţirii stării de sănătate a pacientei, pentru stabilirea căruia va fi demarată o anchetă. Ea a spus totodată că va fi solicitată fişa de observaţie de la clinica unde a fost tratată femeia.

‘Deocamdată nu ştim care sunt cauzele care au dus la agravarea stării pacientei. Vom afla în urma investigaţiilor. Nu este exclus să fie şi cauze neurologice sau de altă natură’, a declarat conf. univ. dr. Diana Cimpoeşu, directorul medical al Spitalului ‘Sfântul Spiridon’. AGERPRES