/Hunedoara: Pasagerii microbuzului implicat in accidentul de pe DN 7, la spitalul din Deva

Hunedoara: Pasagerii microbuzului implicat in accidentul de pe DN 7, la spitalul din Deva

Un număr de 15 persoane, dintre care una în stare gravă, au fost transportate la spitalul din Deva în urma accidentului produs joi pe DN 7, în zona localităţii hunedorene Mintia, după ce un autoturism s-a tamponat frontal cu un microbuz plin cu călători.
Potrivit primelor informaţii ale Poliţiei Rutiere, şoferul unui autoturism Renault, înmatriculat în Covasna, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul care efectua o cursă regulată între Deva şi localitatea Lăpugiu, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspector Bogdan Niţu.
În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în afara şoselei, iar şoferul autoturismului Renault a rămas blocat în maşină. Un echipaj de la Serviciul de Descarcerare al ISU Hunedoara a intervenit şi a scos victima din autoturism, după care bărbatul a fost transportat urgent la spital.


La faţa locului s-au deplasat şapte maşini de intervenţie de la SMURD, Ambulanţă şi Serviciul Descarcerare Deva, care au preluat pasagerii şi i-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, a precizat lt. Anemona Doda, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.
Traficul rutier pe DN 7, în zona Mintia este blocat până la efectuarea măsurătorilor de către echipajele Poliţiei Rutiere.