/Gorj: Cadavrul elevei disparute de patru zile, gasit in rau Jiu

Gorj: Cadavrul elevei disparute de patru zile, gasit in rau Jiu

Cadavrul elevei în vârstă de 19 ani, dispărută de acasă în urmă cu patru zile, după ce i-a trimis unei colege de clasă un mesaj pe telefonul mobil prin care anunţa că urmează să se sinucidă, a fost găsit, duminică dimineaţa, plutind pe râul Jiu în zona Insuliţă.
Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu, a declarat, pentru AGERPRES, că un bărbat care trecea prin zonă a văzut trupul neînsufleţit al elevei plutind şi a sunat imediat la numărul 112.
“Am fost solicitaţi să intervenim pentru scoaterea din apă a unui cadavru care plutea pe râul Jiu, în zona Insuliţă, după ce un bărbat care trecea prin zonă a văzut trupul neînsufleţit. Primele cercetări efectuate la faţa locului au evidenţiat faptul că persoana decedată este eleva dispărută”, Raluca Drăguşin”, a spus Mihai Avramescu.


La faţa locului au sosit şi poliţiştii criminalişti care au preluat cadavrul şi urmează să îl transporte la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.
Aceştia au stabilit şi modul în care s-a sinucis eleva – şi-a umplut un rucsac cu pietre şi s-a aruncat în râu.
Raluca Drăguşin, elevă în clasa a XII-a, la Colegiul Naţional “Spiru Haret” din Târgu-Jiu, a dispărut de acasă miercuri seara, după ce i-a trimis unei colege de clasă un mesaj în limba engleză prin care o anunţa că urmează să se sinucidă. Zilele următoare, aceasta a fost căutată de poliţişti şi pompieri, iar familia a lipit în tot oraşul afişe cu poza acesteia.
Raluca era o elevă eminentă, având rezultate foarte bune la şcoală. De curând, ea fusese admisă la mai multe universităţi de prestigiu din Marea Britanie.