/Giurgiu: Cercetări ale medicilor legişti în cazul trupului unui bebeluş mâncat de câini

Giurgiu: Cercetări ale medicilor legişti în cazul trupului unui bebeluş mâncat de câini

Autorităţile şi medicii legişti din Giurgiu analizează cazul unui bebeluş al cărui trup a fost mâncat pe jumătate de câini, cazul fiind descoperit de o femeie ce se deplasa într-o zonă a municipiului Giurgiu din apropierea Gării oraş, cunoscută de localnici ca Valea lui Gheorghiţă.

“Femeia se deplasa prin zonă, la sfârşitul săptămânii trecute, când i-a fost atrasă atenţia de o haită de câini care mâncau ceva dintr-o pungă. Când s-a apropiat şi-a dat seama că în pungă era trupul unui bebeluş care fusese mâncat pe jumătate de câini şi a anunţat autorităţile prin Sistemul Unic de Urgenţă 112”, a declarat, marţi, pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de de Poliţie Giurgiu, Mirela Gheţa.
Potrivit acesteia, trupul bebeluşului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu pentru a i se stabili vârsta şi sexul prin analize specifice. Autorităţile desfăşoară cercetări pentru a stabili dacă trupul a fost adus acolo de vreo persoană sau provine de la vreun spital. AGERPRES/(A-Camelia Bigan)