/Giurgiu: 14 puncte de prim-ajutor, amenajate in municipiu

Giurgiu: 14 puncte de prim-ajutor, amenajate in municipiu

Paisprezece puncte de prim-ajutor pentru distribuirea apei potabile pentru populaţie în perioada temperaturilor caniculare au fost activate în municipiul Giurgiu în aceste zile.
”Pentru reducerea efectelor negative ale temperaturilor excesive asupra stării de sănătate a populaţiei, în zilele în care se instituie avertizarea meteorologică pentru caniculă, Primăria Municipiului Giurgiu, prin Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă Voluntar, pune la dispoziţia populaţiei 14 puncte de prim ajutor de distribuire a apei potabile care vor funcţiona la Direcţia de Sănătate Publică, în farmacii, la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, în supermarketuri, la sediul Policlinicii, la Autogară, la Vama Giurgiu, la Cafeneaua de la Turnul Ceasornicului şi la unele societăţi comerciale din oraş”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, reprezentantul Primăriei municipiului Giurgiu, Elsa Joantă.


Totodată, autorităţile locale anunţă că în municipiu vor funcţiona doar astfel de puncte de distribuire a apei potabile şi nu vor mai fi instalate corturi de prim-ajutor, pentru că acestea nu beneficiază de instalaţii de climatizare.
Până acum, Primăria Giurgiu a distribuit la punctele de prim-ajutor peste nouă sute de litri de apă potabilă. Sute de giurgiuveni au apelat la aceste puncte de prim-ajutor dotate cu apă potabilă şi instalaţii de climatizare.