/Generali Asigurari a lansat GaranT, o asigurare de tip unit-linked cu profit garantat

Generali Asigurari a lansat GaranT, o asigurare de tip unit-linked cu profit garantat

Generali Asigurări a lansat GaranT, asigurare de tip unit-linked care oferă clienţilor garanţia că vor avea, la maturitatea poliţei, cea mai mare valoare a unei unităţi de fond înregistrată pe toată perioada derulării contractului.
Astfel, clienţii sunt protejaţi de posibile variaţii negative ale fondurilor de investiţii, în special în apropierea maturităţii contractelor.
Banii sunt investiţi în plasamente sigure prin cinci fonduri garantate de investiţii, lansate gradual, fiecare cu o durată de cinci ani. Managementul investiţiilor şi maximizarea randamentului sunt asigurate de o reţea de specialişti internaţionali, parte din Grupul Generali.


Suplimentar faţă de acoperirile de bază oferite de poliţa de asigurare de viaţă, clientul poate opta şi pentru o serie de alte acoperiri suplimentare, cum ar fi invaliditate permanentă totală sau parţială din orice cauză sau din accident, spitalizare continuă, intervenţii chirurgicale, imobilizare în aparat ghipsat, fracturi/arsuri, boli grave, cheltuieli medicale, exonerarea de la plata primelor de asigurare în caz de invaliditate permanentă din orice cauză, dublarea sumei asigurate ca urmare a unui de accident sau triplarea în cazul unui accident de circulaţie.
GaranT oferă şi posibilitatea efectuării de retrageri parţiale din contul creat de asigurat prin plata de prime suplimentare, garanţia la maturitate menţinându-se chiar şi în acest caz. Indemnizaţia de asigurare poate fi încasată integral sau sub formă de rente.
‘Noul produs îi vizează, în primul rând, pe cei interesaţi de o modalitate de investire cu profit garantat, dar şi pe cei care caută o soluţie optimă care să le ofere siguranţa familiei. Vorbim despre persoane care au un nivel de educaţie şi venituri peste medie, îşi planifică pas cu pas viitorul, sunt responsabile şi vor să le asigure celor dragi o viaţă mai bună. Pentru toţi aceştia suntem pregătiţi să acordăm consultanţă prin intermediul reţelei noastre de vânzări prezente în întreaga ţară’, a explicat directorul Asigurări de Viaţă Generali Asigurări, Ovidiu Racoveanu.