/Galati: Victime ale cailor din propria ograda

Galati: Victime ale cailor din propria ograda

Doi bărbaţi din judeţele Galaţi şi Tulcea au ajuns, marţi, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unul în comă, iar celălalt muşcat de organul genital, după ce au căzut victimă cailor din propria ogradă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dr.Nicolae Bacalbaşa, un bărbat, de 67 de ani, din comuna gălăţeană Corod, se zbate între viaţă şi moarte, în urma unui accident de călărie. Omul şi-a încălecat calul din gospodărie, dar acesta l-a trântit şi l-a târât aproximativ 500 de metri, bărbatul lovindu-se foarte grav la cap. Când animalul a fost oprit de vecini din goana necontrolată, victima era deja în comă. Bătrânul se află în stare foarte gravă la secţia reanimare, şansele de supravieţuire fiind reduse.


Celălalt pacient, de numai 19 ani, din localitatea Grindu, judeţul Tulcea, a ajuns la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după ce armăsarul din propria gospodărie l-a muşcat de organul genital. Tânărul băuse vreo trei beri şi apoi s-a dus să înhame calul, un armasar de opt ani, însă acesta l-a muşcat simţindu-i probabil mirosul de alcool.
Bărbatul, care a suferit o muşcătură peniană cu pierdere de substanţă, a fost adus la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde există un compartiment specializat în chirurgie plastică, şi aşteaptă verdictul medicilor legat de felul în care acest accident îi va influenţa sau nu viaţa sexuală.