/Galati: Peste 3 milioane de lei pentru copiii cu dizabilitati, la Spitalul Sf. Ioan

Galati: Peste 3 milioane de lei pentru copiii cu dizabilitati, la Spitalul Sf. Ioan

Proiectul ‘Modernizarea şi extinderea Centrului Multifuncţional de Recuperare Kids Galaţi’, în valoare de peste 3,4 milioane lei, a fost lansat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ‘Sf.Ioan’ din Galaţi, a declarat joi pentru AGERPRES directorul spitalului, Victoriţa Ştefănescu.
Potrivit acesteia, în următorii doi ani cele peste 3,4 milioane lei vor fi cheltuite pentru lucrări de modernizare a spaţiilor existente, cât şi pentru lucrări de extindere a clădirii, pentru amenajarea sălii de kinetoterapie, a unui bazin pentru hidrokinetoterapie, a sălilor de ergoterapie şi consiliere socială şi psihologică, care vor deservi un număr de 30 de copii cu dizabilităţi neuro-psiho-motorii.


“Acesta este o nouă verigă dintr-un lanţ de investiţii deja efectuate şi care îmbunătăţesc simţitor condiţiile în care micii pacienţi gălăţeni au acces la servicii medicale. Prin extinderea spaţiului existent şi suplimentarea numărului de locuri, un număr de 30 de copii vor putea beneficia de servicii sociale şi de recuperare’, a spus Ştefănescu.