/Fotbal: Pandurii – Cosmin Bacila, operat cu succes, ar putea reveni pe gazon in retur

Fotbal: Pandurii – Cosmin Bacila, operat cu succes, ar putea reveni pe gazon in retur

Cosmin Băcilă, jucătorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, care a suferit duminică o dublă fractură de tibie şi peroneu după o intrare dură a stelistului Gardoş, a fost operat cu succes şi ar putea reveni pe gazon în returul actualei ediţii din Liga I, a anunţat conducerea clubului gorjean.
“Operaţia a reuşit, cred că Băcilă va reveni pe teren în retur”, a declarat marţi preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu. Acesta să afla la Bucureşti, unde s-a ocupat de demersurile necesare pentru programarea la operaţie a jucătorului.


“Cosmin Băcilă a intrat la ora 11,00 în operaţie şi totul este bine. Am discutat cu ortopedul Horia Orban şi urmează să ne vedem la spital pentru a discuta mai multe despre operaţie şi recuperare. Operaţia a reuşit şi sper ca totul să decurgă normal cu recuperarea jucătorului de acum înainte. Vom afla mai multe despre perioada de recuperare de la medicul care a făcut operaţia”, a precizat preşedintele executiv de la Pandurii. Acesta a discutat şi cu Băcilă şi spune că jucătorul are un moral bun: “Am discutat cu Băcilă înainte de operaţie, l-am încurajat, este conştient că trebuie să se facă bine cât mai repede. Are un moral bun şi a primit multe mesaje de la colegi şi prieteni, staff şi conducere şi are un moral foarte bun. Noi sperăm să nu fie afectat de această perioadă cât o să stea la recuperare”.
Preşedintele Eugen Pârvulescu este optimist şi consideră, după discuţiile cu medicii, că Băcilă va reveni în şase luni pe teren: “Am discutat cu medicul şi, după ceea ce spune, e posibil ca Băcilă să revină în şase luni pe teren. Asta ne şi dorim să-l avem cât mai repede la echipă şi eu personal cred că Băcilă va reveni pe teren în retur şi va juca din nou pentru Pandurii. Sunt ferm convins că aşa va fi pentru că este un băiat ambiţios şi l-am dus şi la un medic competent, domnul Orban este unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti ortopezi din România, a adăugat conducătorul Pandurilor.