/Fotbal: Liga Campionilor – Metzelder (Schalke 04) a suferit o fractura nazala

Fotbal: Liga Campionilor – Metzelder (Schalke 04) a suferit o fractura nazala

Fostul internaţional german Christoph Metzelder, jucătorul lui Schalke 04, a suferit o fractură nazală în cursul meciului de campionat disputat în deplasare cu St Pauli şi întrerupt în minutul 89, după ce unul dintre tuşieri a fost lovit cu un pahar plin cu bere aruncat din tribune de unul dintre suporterii echipei gazdă.
Antrenorul lui Schalke, Ralf Rangnick, sper să poată conta, totuşi, pe experimentatul său fundaş central la partida de marţi cu Inter Milano, din cadrul primei manşe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.
“Avem speranţa că el va putea juca cu o mască de protecţie”, a declarat Rangnick.


Metzelder, revenit anul trecut în Germania, după o trecere pe la Real Madrid, s-a accidentat în cursul unui duel aerian pentru balon cu un adversar. Cu faţa plină de sânge, fundaşul a primit îngrijiri medicale mai multe minute, înainte de a reveni pe gazon.
Alţi doi jucători ai lui Schalke, Mario Garvanovic şi Peer Kluge, s-au accidentat în cursul acestui joc, întrerupt pe final, la scorul de 2-0 în favoarea grupării din Gelsenkirchen. Cei doi sunt incerţi pentru partida cu Inter, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor.