/Filiala UNPR Olt vrea postul de prefect si jumatate din functiile de conducere din deconcentrate

Filiala UNPR Olt vrea postul de prefect si jumatate din functiile de conducere din deconcentrate

Preşedintele UNPR Olt, deputatul Nicolae Stan, a afirmat miercuri, într-o conferinţă de presă, că filiala judeţeană vrea postul de prefect de Olt şi jumătate din funcţiile de conducere din instituţiile deconcentrate din judeţ.
“Dacă UNPR Olt nu primeşte funcţia de prefect până la 1 septembrie eu îmi dau demisia. (…) UNPR Olt a cerut şi va cere în continuare postul de prefect şi jumătate din posturile de conducere din deconcentrate”, a spus Nicolae Stan.
Declaraţiile acestuia au venit ca răspuns la întrebările jurnaliştilor, potrivit cărora UNPR Olt ar fi trimis Direcţiei de Sănătate Publică o adresă în care se solicita numirea în funcţia de director tehnic la Serviciul Judeţean de Ambulanţă a unui persoane propuse de UNPR. Nicolae Stan nu a negat că ar fi fost trimisă o asemenea adresă.


Liderul UNPR Olt a mai spus că doreşte schimbări la Ambulanţa Olt pentru a evita concedierea a aproape 80 de salariaţi ai acestei instituţii.
La rândul său, preşedintele PDL Olt, Darius Vâlcov, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că “în UNPR s-a deschis mercurialul la funcţii în deconcentrate”.
”Nu sunt în protocol aceste funcţii. Oricum la Ambulanţă va fi un concurs. PDL Olt nu va desemna nicio persoană şi rugăm pe toţi cei care se consideră capabili să se înscrie la concurs. Avem nevoie de oameni capabili în instituţiile publice. Nu vom trimite nicio recomandare pentru niciun candidat. Aşa trebuie să meargă lucrurile în toate instituţiile”, a spus Vâlcov.
Liderul PDL Olt a adăugat că în judeţ alianţa PDL – UNPR “există numai datorită lui Valeriu Steriu”. ”Ceilalţi pentru mine nu există. Şi pentru electorat la fel”, a conchis acesta.